DESPRE NOI


Gabi International Transport este prezenta pe piata transportului rutier de marfuri, fiind infiintata in anul 2001 in Municipiul Sebes. Obiectul principal de activitate al societatii il reprezinta transportul intern si international de marfuri. Ne-am dezvoltat pe aceasta piata prin seriozitate, servicii de calitate, profesionalism si respect, astfel castigand increderea clientilor. Activitatea noastra s-a orientat inspre atingerea celor mai inalte standarde ale calitatii serviciilor, ceea ce a atras contracte serioase si de lunga durata cu mari firme de logistica.

Afla despre serviciile noastre !

CINE SUNTEM ?

Gabi International Transport se prezinta cu o flota de 8 camioane si 19 de ani de experienta, oferind servicii de transport rutier de marfuri generale si transport specializat la standarde europene. Oferim zilnic servicii de transport din si spre Romania, Germania, Franta, Italia, Elvetia, Belgia, Anglia s.a.m.d. . Camioanele noastre sunt conduse de soferi profesionisti, in echipaj sau singui, garantand livrarea la timp a marfurilor. Camioanele sunt dotate cu sisteme GPS pentru a putea fii localizate constant, si oferind in orice moment clientilor informatii legate de timpul de livrare.

Suntem o echipa tanara dedicata si ambitioasa, care doreste sa construiasca relatii durabile si eficiente cu partenerii sai.