SERVICIILE NOASTRE

SC Gabi International Transport SRL si-a diversificat aria serviciilor proportional cu cresterea flotei, putand transporta atat marfuri generale, marfuri periculoase cat si marfuri la temperatura controlata.

Prin categoria de marfă generală se înțelege o gamă foarte variată de bunuri și produse. Practic, această categorie cuprinde toate mărfurile care pot fi transportate cu un mijloc de transport de marfă standard. Mărfurile generale pot fi transportate la transport complet (FTL) și la grupaj (LTL).

Mărfurile alimentare care prezintă un grad mai mic sau mai mare de perisabilitate trebuie să fie transportate cu mijloace de transport auto frigorifice dotate cu agregate de temperatură controlată, în condiții de maximă siguranță și curățenie.

Prin mărfuri periculoase ne referim la acele substanțe care, prin natura lor fizico-chimică, pot produce daune mediului înconjurator, dar și persoanelor afectate. Acestea se pot afla în stare lichidă sau solidă, putandu-se opta pentru transportul lor folosind camioane ADR normale sau cisterne auto ADR.